archive29 Shtator, 2019 - 19:50

Lajme

“Enver Hoxha dha urdhër, ‘vrisni kosovarët!’” – Deklarata “bombastike” për masakrën e Tivarit

Kjo masakër u projektua dhe u realizua nga shteti komunist jugosllav në marrëveshje dhe bashkëpunim me pushtetin komunist shqiptar. Masakra e Tivarit, apo më gjerë, tragjedia e Tivarit, është një nga plojat më të mëdha, më të përgjakshme dhe më të pabesa, realizuar ndaj shqiptarëve. Është folur dhe shkruar për...
1 2 3 4 5
Page 2 of 5