archiveMaj 2019

Interesante

Ky është mesazhi i fundit i nënës për të birin

Gjithmonë duhet t’i duash dhe t’i respektosh prindërit. Nuk ka vend për një “Pse?” në këtë pohim. Pse duhet t’i respektosh prindërit? Kjo duhet bërë sepse ata e meritojnë. Prindërit kanë vendosur lumturinë dhe nevojat e tyre, para lumturisë dhe nevojave të tyre. Duhet t’i respektosh sepse ata të kanë...
Shëndeti

Xhirim i paparë: Si përhapet kanceri në organizëm

Këtë xhirim me siguri nuk e keni parë kurrë deri tani. Shikoni, të zmadhuar, se si kanceri përhapet nëpër organizëm. Kanceri është një ndër sëmundjet më të rënda dhe më të fshehta të ditëve të sotme. Mjekësia, sado që ka avancuar dhe ka luftuar kundër kësaj sëmundjeje të rrezikshme, nuk...
1 86 87 88
Page 88 of 88