archive23 Maj, 2019 - 22:40

Lajme

Kolonia Artistike e Studentëve, edhe një risi e festivalit PAAF2019

Edicioni i dytë i #PAAF2019, Festivalit të vetëm të studentëve të artit në vend, krahas programit tashmë tradicional, sivjet për herë të parë solli edhe Koloninë Artistike të studentëve të Fakultetit të Arteve Figurative. Dhjetëra studentë, të cilët studiojnë Pikturën nga Kolegji AAB, Fakulteti i Arteve i Universitetit të Prishtinës,...
Lajme

Kadri Veseli padit grupin e fajdexhinjve që ia keqpërdorën emrin

Kryetari i Partisë Demokratike njëherësh kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka bërë kallëzim penal ndaj një grupi të personave që kanë keqpërdorur emrin e tij. Ai është zotuar se do t’i shkoj deri në fund qartësimit të këtij rasti dhe sjelljes para përgjegjësisë penale për të gjithë të...
Lajme

Policia apel për ndihmë në gjetjen e një personi të zhdukur

Policia e Kosovës ka kërkuar përsëri ndihmë për një person të zhdukur. Stacioni Policor i Pejës kanë kërkuar ndihmën e qytetarëve për ta gjetur personin. “Pas konsultimit dhe pajtimit me familjaret e viktimës dhe Prokurorin e shtetit kërkojmë nga ju nëse mund të na ndihmoni në arritje të çfarëdo informate...
Lajme

Iftar edhe në rrugët e Vjenës në Austri

Muaji i Ramazanit dhe agjërimi janë pjesë e jetës kulturore në Vjenë. Muaji i agjërimit nuk përjetohet vetëm shpirtërisht, por gjithashtu nënkupton edhe socializmin dhe përbashkim për myslimanët. Njerëzit me prejardhje dhe kultura të ndryshme bëhen bashkë, ushqehen, bisedojnë dhe shkëmbejnë ide. Shumë prej tyre marrin me vete familjarët, miqtë...
1 2 3 4
Page 1 of 4