archive21 Maj, 2019 - 00:49

ShowBiz

Pamje nga dasma madhështore e “Sheherzades”

"Sheherzadja" nuse shumë e bukur. Berguzar Korel dhe Halit Ergenç, për publikun shqiptar u bënë të njohur kryesisht pas filmit “1001 netë”, si dhe “Sulltanit” në të cilin luajtën rolet kryesore të “Sulltan Sylejmanit” dhe “Sheherzades”. Prapa ekranit dhe roleve që kanë luajtur si çift, ata edhe në jetën reale...
1 2 3
Page 3 of 3