archive9 Maj, 2019 - 23:51

Lajme

Çfarë përjeton trupi gjatë agjërimit, tregon nutricionisti Agron Rexhepi 

Agjërimi i muajit të Ramazanit, respektivisht abstenimi nga ushqimet dhe pijet, sjellë me vete një mori efektesh pozitive shëndetësore. Nutricionisti, doktor Agron Rexhepi ka sqaruar për Telegrafin se agjërimi i llojit që e praktikojnë besimtarët myslimanë, është rruga më e suksesshme për arritjen e ekuilibrimit fizik dhe shpirtëror të njeriut....
Lajme

Si e kujtojnë Evropën mërgimtarët e moçëm?

Para shumë dekadave, kosovarëve nuk u duheshin vizat për të shkuar në Evropë. Shumë prej tyre edhe kishin punuar e mbajtur familjet në Kosovë dhe në kronikën e mëposhtme të gazetarit Enis Reçica ata tregojnë se si ishte Evropa në atë kohë. https://youtu.be/BNGocIyooXE...
Op/Ed

Kosova, e izoluar, shënon Ditën e Evropës

Shkruan: Mërgim Lushtaku, Deputet i Kuvendit në Republikën e Kosovës Pas përfundimit të luftës së dytë botërore, vendet e Evropës ende ishin të përqara mes tyre. Në këtë situatë duhej të levizej përpara, të bashkëpunohej ekonomikisht, që e kaluara mos ta mbante peng të ardhmen. Në këtë kuadër, Gjermania, Franca,...
1 2 3 4
Page 1 of 4